Huuhkajien peliesitykset -> Markku Kavervan aika päävalmentajana

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Huuhkajien peliesitykset -> Markku Kavervan aika päävalmentajana

Godzilla
Harjoitusottelut

Marokko-Suomi 0-1 Huom. Marokko pelasi parhaalla miehistöllään valmistautumis ottelussa kohti african cupin tosipelejä. Siihen nähden Suomelta kyllä iso voitto.

Slovenia- Suomi 2-0 Itse matsia en nähnyt ollenkaan mutta turpaa oli tullut, kuulemma markkanen tuhlasi taas tuhannen taalan paikkoja.
1 0 1  1-2  3pts
-----------------------------

MM-kisoihin ei ole enään saumoja kun Backe kävi (floppaamassa) 1,5 vuotta ottamatta voiton voittoa suomen peräsimessä, Myös Suomen paras pelaaja  kärysi kokaiinista ja sai 2 vuoden kilpailukiellon ennen tätä surkuhupaisaa Islanti ottelua , kaikki varmasti tiedätte miten siinä kävi, Jos suomi on ennenkin paskonut housuun niin se oli kyllä top3 kamaa. Pelin jälkeen sanoin jättäväni suomen kannattamisen, mutta Backen potkujen jälkeen haluan katsoa mihin suuntaan suomen peli lähtee kehittymään.

Viime Em-karsintojen 4 peliä kanervan alaisuudessa kyllä oli pelillisesti paljon parempaa kun Backen&paxun aikakaudella (jos sitä Gionin ihmettä nyt ei lasketa)

Kanervaan kyllä lyötyy täysi luotto että pelit sujuisi hänen alaisuudessaan paljon paremmin , myös pelaajatkin ovat kuulemma tyytyväisiä kanervaan, ja olisivat halunneen jo tämän aikaisemmin , koska kritisoivat Backen pelifilosifiaa ja taktiikkaa.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Huuhkajien peliesitykset -> Markku Kavervan aika päävalmentajana

Bubble
Administrator
Urheilupipo vaatii Robin Lodia kentälle 😎
Life is!